Ouderkindochtend in de bieb: vallen en opstaan

Met kleine stapjes, moed en doorzettingsvermogen kom je er wel! Dat geldt zowel voor jou als voor jouw kleintje (0 tot 4 jaar). Hoe ga je om met stemmingswisselingen van je kindje? Wat doe je in geval van nood en hoe blijf je positief? Krijg EHBO-tips en leer het hoofd koel te houden!

Op woensdag 12 juni (10.00 uur tot 11.00 uur) kunnen deelnemers aan de ouder-kindochtend tips uitwisselen met andere ouders en professionals in bibliotheek De tweede verdieping over hoe te handelen in tijden dat het even tegenzit. De ouder-kindochtend – een gezellige bijeenkomst voor (groot)ouders en hun kinderen en kleinkinderen – is er elke woensdagochtend. Hier kan je samen lekker spelen, lezen en ontspannen. Ook ontmoet je andere ouders. Samen deel je je ervaringen, bespreek je waar je tegenaan loopt, en wissel je tips uit.

Elke tweede woensdag van de maand is er een grote workshop. Het thema bepaal je zelf. Zo ontdek je iets over onderwerpen die jij belangrijk vindt. Toegang tot de ouder-kindochtend is gratis. Wil je meedoen? Meld je aan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. Ouder-kindochtend en de datum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren