Katern

Oud wethouder Wouter Kolff van Nieuwegein getrouwd

Oud wethouder Wouter Kolff van Nieuwegein en nu burgemeester van Veenendaal is afgelopen zaterdag 15 juli getrouwd. In het Gelderse Lochem gaf hij het ja-woord aan Mariëlle Mellink. De twee werden getrouwd door Arjen Gerritsen, een collega en vriend van Kolff. Gerritsen is burgemeester van Almelo.

Twee jaar geleden maakte Kolff op sociale media bekend dat hij een relatie heeft. Zaterdag jl. volgde dus het huwelijk. “We zijn intens gelukkig dat we elkaar nu ten overstaan van onze dierbaren het ja-woord hebben mogen geven en genieten van deze unieke dag”, schrijft Kolff op Facebook.

Niet lang meer zal Wouter Kolff burgemeester van Veenendaal zijn. Onlangs maakte Kolff bekend dat hij Veenendaal verlaat en aan de slag gaat als burgemeester in Dordrecht. Kolff wordt de opvolger van PvdA-er Peter van der Velden, die sinds het vertrek van VVD-er Arno Brok waarnemend burgemeester is. Als alles volgens planning verloopt, wordt hij op 13 september geïnstalleerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren