Oranjezomer in Cityplaza!

Test op zaterdag 5 juli in Cityplaza of je op de hoogte van de zomertrends van 2014! Op het Marktplein staan 2 etalagepoppen en kledingrekken met kleding van Jeans Centre. Ga de strijd aan met je moeder, vriendin of dochter en kleed de pop volgens de laatste zomermode. Win jij deze fashionstrijd, dan win je een fashion cheque van Jeans Centre Cityplaza!

Als afsluiter van de Oranjezomer in Cityplaza is er nog twee dagen volop plezier voor de kinderen! Op 5 en 6 juli kunnen de kinderen geschminkt worden. Ook is er een springkussen en een draaimolen! Voor de iets oudere kids is er een geweldige uitdaging: rodeo rijden op een kameel! Daarnaast is er een zomer make-over buffet! Alle kinderen komen langs het buffet met plaktattoos en grimeurs en ze krijgen ook een ballonnenbeest mee. En dan jezelf vereeuwigen op de foto!

Op 6 juli worden er zomerse attenties met een unieke code uitgedeeld. Met deze code maak jij om 13.00, 14.00 en 15.00 uur op Laag Raadstede kans op zomerse prijzen! Ook wordt de opening van Jamin op de Markt feestelijk gevierd met de Funky Lolly Show!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk