Oproep voor Living Statues op Koningsdag in Vreeswijk

Op Koningsdag zijn er weer veel activiteiten in Vreeswijk, zo is de organisatie op zoek naar personen die Living Statues kunnen uitbeelden ook wel genoemd; levende standbeelden. Een ‘Living Statue’ speelt met het gegeven ‘levend’ versus ‘niet levend’ om het publiek in verwarring, dan wel verwondering te brengen. Eenvoudig stilstaan is tot beeldende kunst verheven. Beheers jij ook deze kunst dan roepen wij je op om op 27 april tussen 09.00 uur en 16.00 uur op het evenemententerrein in Vreeswijk als Living Statue aanwezig te zijn.

Wil je extra opvallen? Ga dan op een verhoging staan. En vergeet vooral niet om je pet of hoed op de straat te leggen, waarin de mensen hun waardering kunnen gooien. Je hoeft je niet op te geven. Je mag gaan staan waar je wilt. Voor meer informatie kunt u een e-mailtje sturen naar: info@koningsdagvreeswijk.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren