Websuper Picnic start op 17 mei in Nieuwegein

Online supermarkt Picnic breidt uit naar Nieuwegein. Naast Nieuwegein zijn ook IJsselstein en Houten tot het bezorggebied toegevoegd. De dienst bezorgt vanaf 17 mei de boodschappen gratis aan huis. De uitbreiding is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic. Picnic kan haar groeiplannen verwezenlijken dankzij een investering van €100 miljoen van een aantal familiefondsen. In maart opende Picnic een groter distributiecentrum in Utrecht om in deze snelle expansie te kunnen voorzien.

De gemeente Nieuwegein is verheugd dat de duurzame bezorgdienst nu ook naar deze stad uitbreidt. Johan Gadella, wethouder Economische Zaken en Financiën: ‘De duurzame manier van bezorgen van Picnic met een vloot van elektrische bezorgautootjes hoort bij deze tijd en bij onze stad. Nieuwegein staat open voor innovatie en ondernemerschap en daar past Picnic uitstekend bij.’

Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic: ‘Door eerdere lanceringen weten we inmiddels dat er veel belangstelling is in steden waar we starten. Hoe eerder mensen de app downloaden en zich inschrijven, hoe eerder ze aan de beurt zijn.’ Het bedrijf is inmiddels begonnen met het werven van bezorgers in deze drie steden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk