Katern

Opnieuw primeur bij VTV Vreeswijk

Aankomende zondag spelen de tafeltennisters van VTV Vreeswijk in de eredivisie tegen de dames van Vriendenschaar uit Gouda. Dit team debuteerde vorig seizoen in de eredivisie, en heeft zich weten te handhaven. Dat zijn ze ongetwijfeld weer van plan, zeker dit jaar. De vereniging Vriendenschaar viert dit jaar haar 70-jarig jubileum e dat willen ze natuurlijk vieren. De dames uit Nieuwegein zijn dan ook op hun hoede en zetten de 20-jarige topper Jingheng Zang in. Zij zal voor het eerst spelen voor VTV Vreeswijk.

De wedstrijd is zondag 29 september aanstaande thuis in de sporthal aan de Helmkruid 9 in Nieuwegein. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 17.15 uur. VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. Zij bieden een geweldige wedstrijd in een fraaie ambiance. En iedereen profiteert van een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg

Introducing: Jingheng Zhang
Jingheng is net 20 jaar geworden. Ze studeert op de universiteit in Shanghai. Zondag zet ze de volgende stap in haar sportcarrière, een debuut in de Nederlandse eredivisie bij VTV. Ze is aanvalster. Ze speelt rechtshandig. Ze speelt met de ‘westerse’ batgreep en – net als Emine – met noppen op de forehand.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk