Opnieuw geluk in Nieuwegein: Karel uit Nieuwegein wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Karel uit Nieuwegein. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws. Karel was compleet verrast. Vorige maand was er ook al een inwoner uit Nieuwegein die bij de BankGiro Loterij in de prijzen viel. Toen werd Ilona verrast met een cheque van 10.000 euro.

BankGiro Loterij reikt weer prijzen op gepaste afstand uit
De BankGiro Loterij sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels reikt de BankGiro Loterij weer mooie prijzen, op gepaste afstand, uit.

Karel (69) reageert enthousiast: “Wat een fantastisch bedrag. Fijn voor een nieuwe auto.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Foto: Jurgen Jacob Lodder

One thought on “Opnieuw geluk in Nieuwegein: Karel uit Nieuwegein wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

  1. lies

    Karel Hartelijk gefeliciteerd. Leuk je weer te zien.Groetjes Lies AZ

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk