Opening gezondheidsplein bibliotheek druk bezocht

Wethouder Jan Kuiper opende afgelopen vrijdag het gezondheidsplein in bibliotheek De tweede verdieping. Bij wijze van openingshandeling speelde hij een digitale voetbalmatch tegen de bestuurder van de bibliotheek, Gemma Wiegant.

Op het gezondheidsplein kunnen inwoners vanaf nu alles vinden over gezondheid en welzijn in onze stad. Van tijdschriften en boeken tot workshops, activiteiten en interactieve games. Nieuwegeiners – gezondheidsprofessionals en niet- professionals – zijn nadrukkelijk uitgenodigd om mee te denken over de invulling van en programmering op het plein.

Tijdens de opening konden Nieuwegeiners preventieve health checks doen op het gebied van bewegen. Ook kregen ze meer informatie over het Nieuwegeinse beweeg- en sportaanbod, Bewegen op recept en leuke en betrouwbare apps rondom bewegen.

Alles gezondheidstests en gesprekken worden gedaan door Nieuwegeinse professionals van SportID, GGD regio Utrecht, het samenwerkingsverband van fysiotherapeuten SurPlus Nieuwegein, Bewegen op recept, Saltro, Healthy progress en atletiekvereniging Atverni.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren