Katern

Openhuis ouderenwerk en steunpunt vrijwilligerswerk

Donderdag 7 oktober van 16.00 uur tot 19.00 uur is er Openhuis aan de Richterslaan 60. Het nieuwe adres voor het oudereninformatiepunt (ION), Activerend Huisbezoek, Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO), Vrijwilligersvacaturebank, WAO-ombudsteam, Rechtswinkel, Project Ouderenwerk, Steunpunt Vrijwilligerswerk (SVN) en de Ouderenbonden (Cosbo, KBO, ANBO en PCOB). De verzamelde organisaties nodigen u uit om op die dag een kijkje te komen nemen in het nieuwe pand aan de Richterslaan.

Een centraal adres voor allerlei informatie en advies diensten. Een keurig pand goed bereikbaar met openbaar vervoer met voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

En dus veel toegankelijker voor al die mensen die gebruik willen maken van alle diensten. Donderdag 7 oktober staat de deur voor u open, voor een rondleiding met kopje koffie of thee en om uw vragen te beantwoorden. Veel organisaties zullen aanwezig zijn met een informatiestand.

Het adres is: Richterslaan 60 – 3431 AK Nieuwegein. Het pand ligt aam de tramhalte ‘Wijkersloot’. Voorlopig blijven de telefoonnummers m.u.v. het WAO-ombudsteam hetzelfde. Het algemene nummer voor de Richterslaan is dus nog 030-6031540. De Rechtswinkel houdt nog even zijn eigen nummer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: