Open Lab: ‘Jungle in een glas’

Kom op 10 augustus naar het Open Lab van de Media Makerspace in bibliotheek De tweede verdieping en maak je eigen ecosysteem. Laat je fantasie de vrije loop en tover verhalen om naar levende groene droomwerelden.

Tijdens dit Open Lab leer je hoe je een zelfvoorzienend ecosysteem maakt en in leven kunt houden. Wil je jouw mini-jungle in een glas mee naar huis nemen? Dan betaal je € 5,00 materiaalkosten. Welk verhaal heeft jouw mini-jungle? Het Open Lab is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Aanmelden: actie@detweedeverdieping.nu.

Wat is de Media Makerspace?
Onze wereld verandert in snel tempo. Technologie speelt een steeds grotere rol. Dat maakt vaardigheden als creativiteit, kritisch denken, mediawijsheid en samenwerken belangrijk. De Media Makerspace van de bibliotheek is een plek waar kinderen en jongeren deze talenten kunnen ontwikkelen door samen aan de slag te gaan met techniek en media. 3D-printen, een robot bouwen, filmen en presenteren …… Het kan allemaal in de Media Makerspace van bibliotheek De tweede verdieping.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren