Open dag Proxima Terminale Zorg

Proxima Terminale Zorg, Hospice & Thuis houdt zaterdag 11 oktober van 11.00 uur tot 15.00 uur een open dag. Belangstellenden zijn die dag van harte welkom in de hospice in Nieuwegein aan de Hogerhoeve 2 in de wijk de Blokhoeve.

Tijdens de open dag kunnen aanwezigen een rondleiding krijgen door het huis en een film bekijken over de palliatieve zorg in de hospice en bij mensen thuis. Ook is het mogelijk om kennis te maken met vrijwilligers en coördinatoren van Proxima. Natuurlijk staat er een drankje en een hapje klaar.

De open dag van Proxima wordt gehouden tijdens de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg. Dit jaar is het thema: ‘van betekenis tot het einde’. ‘Hiermee willen we bereiken dat mensen tijdig en vaker nadenken over het levenseinde en hun wensen daaromheen. En dat ze het bespreken met hun naasten en/of zorgverleners. Ook komen wij graag in contact met mensen die zelf van betekenis willen zijn in de palliatieve zorg. Wij zoeken nog vrijwilligers, zowel in de hospice als thuis. Zou jij een jaar van je leven van betekenis willen zijn naast je parttime job, je ouderschap of ben je net met pensioen, dan ben je op de open dag op het juiste adres’ aldus de organisatie. De medewerkers van Proxima praten graag met de aanwezigen over dit thema.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk