Castingdag voor Geina, de buurtsoap groot succes

Zaterdag 2 oktober gonsde het van de spanning in DE KOM. Twintig kandidaten kwamen hun geluk beproeven voor een rol in ‘Geina, de buurtsoap’. Regisseur Ruut van der Beele was aangenaam verrast over het talent van de deelnemers, waarvan de jongste 11 jaar en de oudste 70 jaar is. Er wordt geprobeerd om voor iedereen een passende rol te vinden.

Komende week wordt bepaald wie welke rol pakt. Daarnaast is er nog voldoende plek voor mensen die mee willen doen. Zo zoekt de producent nog veel figuranten, locaties en mensen die het leuk vinden om achter de schermen mee te werken. Aanmelden kan nog steeds via buurtsoap@dekom.nl.

Over de de buurtsoap
Dit jaar bestaat Nieuwegein 50 jaar en hoe kan dit beter gevierd worden dan met ons eigen verhaal? Daarom gaat stadstheater en kunstencentrum DE KOM een buurtsoap maken, in samenwerking met presentator en theatermaker Oscar Kocken, schrijver Lucas de Waard én natuurlijk de bewoners van Nieuwegein.

Van verschillende verhalen en anekdotes uit de wijken wordt een scenario samengesteld, met daarin natuurlijk ook de nodige hartstocht, intrige, spanning, humor en cliffhangers. Na een feestelijke rode-loper première in DE KOM zal Geina, de buurtsoap eind 2021 in verschillende afleveringen online komen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren