Open Dag Kunstencentrum De Kom

Wilt u kennismaken met de cursussen van het kunstencentrum van DE KOM? Op zaterdag 1 juni kunt u tijdens de open dag zien en ondervinden hoe het er in de diverse lessen en cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen aan toegaat.

Tussen 11.00 uur en 16.00 uur zijn er open lessen, meedoelessen en demonstraties van de afdelingen beeldende kunst, toneel, dans, musical en muziek. Ook is er algemene informatie verkrijgbaar. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op het nieuwe cursusseizoen, dat na de zomervakantie van start gaat.

Geheel volgens traditie sluiten cursisten van het Kunstencentrum van DE KOM het seizoen af met spetterende optredens. Tijdens de Theatrale Finale laten cursisten van de afdelingen toneel, dans, musical en muziek zien en horen wat ze in huis hebben. Van vrijdag 7 juni tot en met vrijdag 21 juni staat DE KOM bol van de creatieve uitspattingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren