Oog voor Kunst ! – Expo 24

Vanaf 1 juni tot en met 9 juli is er opnieuw een breed scala aan kunst zoals schilderen, beeldhouwen en keramiek te zien in Kunstgein Podium. Verantwoordelijk voor deze veelzijdige kunst zijn v.r.n.l. Clary Kuus, Nell Verbeek en Willy Begeman.

Clary Kuus probeert emotie en gevoel in haar schilderijen over te brengen. Veelzijdig ja zeker, naast het schilderen beeldhouwt zij en maakt beeldjes van keramiek. Nell Verbeek haar passie is beeldhouwen. Voor haar is elke steen een ‘ultieme’ uitdaging, groot of klein.

Willy Begeman was als kind al dol op tekenen. Met het verstrijken van de jaren heeft zij haar hobby weer opgepakt, zoals u kunt zien met succes!

Podium is open woe-, do-, vrij-, za. 13.00-17.00. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. Voor meer informatie kijk op de website van Kunstgein. U vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein. Vergeet niet ook de etalage aan Stadsplein 9 te bekijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren