Een nieuw seizoen activiteiten start in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Het seizoen 2023-2024 staat voor de deur. Een seizoen waarin het Dorpshuis weer een gevarieerd programma verzorgt. Of je nou jong of oud bent, interesse hebt in cultuur, bewegen, eten of sociaal contact: het Dorpshuis biedt voor elk wat wils.

In september kunnen jonge moeders samen met hun kindje muziek beleven, kinderen krijgen dansles, en voor jongeren is er een cursus internationaal koken. Volwassenen die van bewegen houden kunnen starten met een cursus salsadansen, een jazzkwartet treedt op, en er is bingo en een pubquiz. Dit alles is nog maar een deel van het programma. De volledige agenda is te vinden op de website van Dorpshuis Vreeswijk.

Terugblik Zomerprogramma
In de zomer verzorgde het Dorpshuis samen met de Museumwerf een Zomerprogramma. Kinderen konden wekelijks komen knutselen en spelen, en voor volwassenen waren er activiteiten die varieerden van een buurtbarbecue tot film kijken en een tekenles buiten. Het hoogtepunt van het programma was de Tattoo catwalk: 20 deelnemers toonden hun tatoeages aan het publiek, en vertelden het verhaal achter de afbeeldingen. Dit evenement haalde de landelijke televisie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk