Onveranderd maar verantwoord stijldansen in de tijd van het Corona Virus kan bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein…

We merken het allemaal; het leven wordt steeds ingewikkelder. Tijd samen is vaak moeilijk te realiseren: werk, kinderen, vrienden en kennissen, het neemt allemaal tijd in beslag. En dan ook nog rekeninghouden met het Coranavirus.

Hoe combineert u dit met een gezellige avond uit met uw partner? Door het volgen van een stijldanscursus kunt u beide even ontsnappen aan de drukte van de dag. Samen één keer in de week een gezellig avondje weg! Het kan én mag in een dansschool.

’t Veerhuis in Nieuwegein, de locatie waar Dansschool De Rijk vijf avonden per week danslessen verzorgt, biedt u een mooie zaal met een goede dansvloer, gratis parkeren en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er wordt dansles gegeven volgens het protocol van de danssector met alle huidige maatregelen en adviezen van het RIVM.

Wilt u eens kennis komen maken met stijldansen of de draad weer oppakken? Vanaf september 2020 begint er weer een beginnerscursus of kom langs op één van de gratis kennismakingslessen en ervaar de eigentijdse manier van lesgeven die voor iedereen toegankelijk is! Op dinsdag 22 en woensdag 23 september zijn er weer kennismakingslessen. Kijk voor de overige data en meer informatie hierover op de website van Dansschool De Rijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!