Katern

‘Stormy Sunday’ onderdeel van ‘Gluren bij de Buren’

Sommige mensen toveren hun huiskamer om tot theater tijdens ‘Gluren bij de Buren’ op zondag 10 februari aanstaande, maar bij DE KOM doen ze het andersom. Die zondag kan er volop gegluurd worden in het theatercafé in een intieme huiskamersetting tijdens ‘Stormy Sunday’! Wederom staan deze middag van 12.30 uur tot 15.00 uur, de deuren van het theatercafé van DE KOM wijd open voor iedereen die wil spelen en improviseren of luisteren. Deze keer leidt Eddy Veldman de muzikale jamsessie: Eddy Velman goes Parimaribop.

De Surinaamse drummer Eddy Veldman is een van de oprichters van het Surinam Music Ensemble en speelt daarmee een unieke mix van bebop en traditionele Surinaamse muziek. Hij is een veelgevraagd sessie- en studiomuzikant. De drummer doceert slagwerk aan de Muziekschool Amsterdam en heeft zijn eigen Eddy Veldman Drum Academy.

Alle instrumentalisten en zangers zijn welkom tijdens Stormy Sunday. De middag is gratis toegankelijk. Ook toeschouwers/luisteraars zijn welkom; actief meedoen is niet noodzakelijk. Onder het genot van een drankje als ‘publiek’ ervaren hoe de sessie verloopt is ook een fijne manier om de zondagmiddag door te brengen.

Eddy Veldman achter de drums

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren