Ontwerpmilieuvergunning voor SAB-profiel bv

Het college heeft ingestemd met de ontwerpmilieuvergunning voor SAB-profiel bv, een productiebedrijf voor sandwich panelen. Het betreft het aanbrengen van voorschriften in de vigerende milieuvergunning voor de maximale opslag van pentaan. Door een beperking van de hoeveelheid toegestane opslag worden de risico’s van het werken met gevaarlijke stoffen verkleind en valt de inrichting niet meer onder de werking van de wetgeving.

De ontwerpvergunning ligt van 26 januari tot en met 22 februari 2005 ter inzage in de Stadswinkel van de gemeente Nieuwegein. Na deze periode wordt besloten of de vergunning definitief wordt. De gemeente plaatst een openbare bekendmaking in de Molenkruier van 26 januari 2005. In deze bekendmaking staat hoe belanghebbenden bedenkingen kunnen indienen te en de ontwerpvergunning.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren