Ontmoet je helden tijdens Kids Heroes op Cityplaza

Heb jij altijd al eens je kidshelden willen ontmoeten? Dat kan! Zaterdag 25 februari komen jouw helden naar winkelcentrum Cityplaza in de binnenstad van Nieuwegein! Naast de leukste ontmoetingen met helden als Sonic, Peppa Pig en Stormtrooper, kun jij ook een bekende YouTuber ontmoeten. Gio komt namelijk speciaal langs in Cityplaza.

Meet & Greet Podium aan de Passage t.h.v. de roltrappen
11.00 tot 11.45 uur | Peppa Pig
12.30 tot 13.15 uur | Buurman & Buurman
14.00 tot 14.45 uur | Sonic
15.30 tot 16.30 uur | YouTube hero: Gio

De organisatie verwacht tijdens dit evenement veel drukte. Dat is natuurlijk gezellig, maar daarom zijn er voor de Meet & Greet met de YouTubers wel wat regels opgesteld om het event voor iedereen fijn en veilig te houden. Zo worden er geen handtekeningen uitgedeeld en is het slim als je bijna aan de beurt bent om alvast je telefoon op de selfie-stand te zetten. (Je mag of alleen op de foto, of met een groep, maar niet beiden).

Star Wars Event
Van 11.00 uur tot 16.00 uur kun jij met je vrienden de gaafste LEGO STAR WARS creaties in elkaar zetten, speel je vette STAR WARS games en kun je op de foto met een Stormtrooper en Darth Vader. Dit evenement wordt gehouden op de Raadstrede 60 (naast ICI Paris).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk