AHN Zomerfestival 2021

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) organiseert weer een Zomerfestival, speciaal voor de thuisblijvers. De zomerperiode is voor sommige mensen een stille periode omdat juist dan familie en buren op vakantie gaan. Voor hen en alle overige inwoners van Nieuwegein organiseert de AHN dan een feest van gezelligheid, muziek, ontmoetingen en plezier.

Het feest zal plaatsvinden op diverse zaterdagmiddagen in het Petanquecentrum aan de Galecopperszoom en duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur. Voor een hapje en een drankje zal worden gezorgd. Noteer de volgende dagen alvast in uw agenda en meld u aan.

Zaterdag 17 Juli: een feest van herkenning en muziek met De Vreugdefabriek
Zaterdag 24 juli: Petanque spelen met elkaar. Ervaring niet nodig. Speel mee of moedig aan!
Zaterdag 31 Juli: Iedereen kan schilderen o.l.v. Anja Verbeek
Zaterdag 7 augustus: een gezellig muziekmiddag met One Trick Pony
Zaterdag 14 augustus: een vertrouwd gezicht, singer-songwriter Mel@nie komt
Zaterdag 21 augustus: een waar meezingfestijn met Andre Hamoen en Friends
Zaterdag 28 augustus: heerlijk genieten van het gitaarspel en de stem van Dick Hegger

Aanmelden vooraf verplicht door een e-mail te sturen naar: begeleider@hulpdienstnieuwegein of telefonisch op werkdagen van 10.00 uur tot 12.30 uur op: 030 60 67 409. Is het vervoer een probleem, neem dan ook gerust contact op zodat de AHN samen met u naar een oplossing kan kijken.

Over de AHN
De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) ondersteunt al 48 jaar (kwetsbare) mensen in hun leefomgeving om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen en om de regie op hun eigen leven te behouden. Tevens brengen ze gezelligheid bij de mensen thuis, een luisterend oor of gewoon een praatje bij een kopje koffie. Even een frisse neus halen met een kleine wandeling en weer genieten van de opbloeiende natuur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren