Nieuwegeinse een jaar lang gratis naar de kapper

Een jaar lang gratis naar de kapper voor Renée Heijselaar uit Nieuwegein bij kapsalon Hair2. Renée Heijselaar uit Nieuwegein is één van de drie gelukkige hoofdprijswinnaars van de landelijke wincode-actie van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers (GNK). Zij ontving de wincodekaart na een kappersbezoek bij kapsalon Hair2 uit eveneens Nieuwegein.

Hair2: ‘De actie was een groot succes: er werden meer dan 414.000 codes geactiveerd en ruim 9.500 kapsalons namen actief deel aan de actie. Ook kapsalon Hair2 deed dit najaar mee aan de actie van de GNK ter promotie van de Nederlandse kapsalons.’

In de periode van 10 oktober tot en met 3 december ontvingen klanten bij ieder bezoek aan hun kapper een actiekaart met daarop een unieke code. Deze code kon worden geactiveerd via de website van de organisatie waardoor men wekelijks kans maakte op één van de 20 kappersbonnen ter waarde van € 100,- . Op deze site van de GNK kon men tevens meteen inspiratie opdoen voor een volgend kappersbezoek. Aan het einde van de actieperiode werd de hoofdprijs verloot onder alle geactiveerde codes: een jaar lang gratis naar de kapper. Daarbij was Renée Heijselaar een van de gelukkige winnaars.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk