Ontmoet Adriaan van Dis in de bieb De tweede verdieping

Kom naar de bieb tijdens Nederland Leest in november en vergroot je wereld met nieuwe ervaringen en verhalen – net zoals de hoofdpersoon uit De wandelaar van Adriaan van Dis, het boek dat je van de bibliotheek De tweede verdieping in Nieuwegein cadeau krijgt. ‘Eén boek, duizend gesprekken’ is het devies waarmee Nederland met elkaar in gesprek gaat over dit boek, ook in Nieuwegein uiteraard.

Op dinsdag 23 november (19.30 – 21.30) is er Leesclub De Wandelaar in de bibliotheek: onder het genot van Parijse macarons bespreken deelnemers De wandelaar van Adriaan van Dis. Ook bedenken ze vragen die ze de auteur willen stellen.

Op dinsdag 30 november (20.00 – 22.00) wordt Adriaan van Dis in de bibliotheek geïnterviewd door Gina van den Berg. Kaartjes zijn € 5,00 voor leden. Daarnaast is er op maandag 1 november (14.30 – 16.00) een wandeling door Nieuwegein onder leiding van stadsdichter Ton de Gruijter. Vertrekpunt voor de wandeling is de bibiotheek.

Nog geen lid van de bibliotheek? Heel november en december is er een mooie kortingsactie. Tot en met 31 december krijgen nieuwe leden € 10,- korting als ze in de bibliotheek een nieuw standaardabonnement of een plusabonnement afsluiten. Kijk op de website van de bibliotheek De tweede verdieping voor meer informatie over deze kortingsactie of het programma rondom Nederland Leest.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren