Ontdek de mogelijkheden van 3D printen en 3D scannen tijdens open middag FilRight

Op donderdag 14 september opent FilRight haar deuren om bedrijven, studenten en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met de mogelijkheden van 3D printen en 3D scannen. Tijdens deze open middag in de showroom aan de Galvanibaan 2 in Nieuwegein word je geïnformeerd over het printen van kunststoffen én metalen. Ook het 3D scannen van voorwerpen komt aan bod.

Heb je bijvoorbeeld vragen over de mogelijkheden van 3D printen en/of 3D scannen binnen jouw bedrijf? Of wil je meer weten over de haalbaarheid van 3D printing voor serieproductie? Of gewoon nieuwsgierig? Breng dan een vrijblijvend bezoek aan deze open middag.

De open middag aan de Galvanibaan 2 duurt van 14.00 uur tot 18.00 uur en is gratis toegankelijk voor bedrijven, studenten en andere geïnteresseerden. Aanmelden kan hier.

Over FilRight
FilRight is in 2016 opgericht door Sven de Vries en Joost Hellinga, twee vrienden met een passie voor technologie en ondernemen.

Na eerst zelf veelvuldig te hebben geëxperimenteerd met verschillende merken 3D printers en filamenten werd al snel de webshop gelanceerd voor printers en -materialen. Maar zoals het echte ondernemers betaamt, bleef het daar niet bij. In 2017 ontwikkelden FilRight haar eigen 100% Nederlandse filamentlijn: FilRight Maker, FilRight Pro, FilRight Desiger en FilRight Engineering. Al snel werd ook het assortiment aan 3D printers uitgebreid met merken zoals Ultimaker, CraftUnique en BCN3D.

Dat ze van hun inzet een succes weten te maken, blijft niet onopgemerkt. Sinds begin 2019 is FilRight Benelux-distributeur van Raise3D, een van ’s werelds grootste leveranciers van 3D-printers.

De Nieuwegeinse vrienden Sven de Vries en Joost Hellinga

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk