Ondertekening Convenant beeldende kunst

Op woensdag 27 februari sluiten de provincie Utrecht en de gemeente Nieuwegein een convenant beeldende kunst. De ondertekening is om 15.00 uur in het Nieuwegeinse gemeentehuis.

Het convenant wordt namens de provincie ondertekend door gedeputeerde Jan van Bergen en namens de gemeente door wethouder Margreet Steenhuisen. Na de ondertekening volgt een kort bezoek aan diverse kunstwerken die onder het oude masterplan beeldende kunst in Nieuwegein zijn gerealiseerd.

De provincie Utrecht is van plan de komende drie jaar het kunstbeleid van de gemeente Nieuwegein met € 44.180,- per jaar te ondersteunen. De provincie wil via het convenant het beeldende kunstbeleid van Nieuwegein waarderen en ondersteunen. De gemeente gaat het geld inzetten voor de uitvoering van het onlangs vastgestelde Masterplan Beeldende Kunst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren