Olaf de Vries is dit jaar 25 jaar actief bij JSV

Tijdens de stadsderby tussen JSV en SV Geinoord adgelopen zaterdag, is Olaf de Vries in het zonnetje gezet door de zaterdag 1 selectie van JSV. Olaf heeft 25 jaar geleden een wedstrijd van JSV zaterdag 1 bijgewoond en is sinds die wedstrijd blijven hangen bij JSV. Sinds die dag is Olaf altijd aanwezig bij een wedstrijd van JSV zaterdag 1 en JSV zondag 1.

Foto gemaakt door Gerard van Vliet met links Olaf en rechts Timo Bik

Olaf verzorgt altijd dat de wedstrijd tenues voor beide teams klaar liggen, tevens verzorgt Olaf altijd de thee tijdens de rust en ontvangt hij de scheidsrechter, pupil van de week, en de coach van zowel JSV als de uitspelende voetbalclub.

Olaf is nu woonachtig in Woerden en komt elk weekend vanuit zijn woonplaats naar Nieuwegein, nit gebracht maar gewoon met het openbaar vervoer om de wedstrijden van JSV zaterdag 1 en zondag 1 bij te wonen en de spelers te helpen.

UIt handen van Timo Bik en Kevin Jupijn ontving Olaf een Oorkonde en een door de spelers van JSV een gesigneerd JSV Shirt. De familie van Olaf was speciaal komen kijken naar deze wedstrijd en zag hoe Olaf gewardeerd wordt door iedereen van JSV.

Ook SV Geinoord verraste Olaf door hem een gesigneerde foto van Steven Gerrard en een Liverpool Shirt. (foto boven gemaakt door Gerard van Vliet)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren