Oecumenische avond met Bijbelquiz

De oecumenische werkgroep ‘Vorming en Toerusting’ van de Taborparochie, de Prot. Gemeente Nieuwegein noord en de Prot. Gemeente De Rank in Nieuwegein zuid, organiseert op dinsdagavond 28 oktober 2014 voor de tweede keer een Bijbelquiz. Wie was de vader van Jacob? Wat is het laatste boek van de Bijbel? Een avond die weer de nodige spanning zal opleveren en tevens de mogelijkheid biedt om weer andere mensen te ontmoeten.

Voorafgaand aan de Bijbelquiz wordt als vanouds een Bijbelse maaltijd geserveerd voor maximaal 50 personen. Muzikaal zal de avond worden opgeluisterd door Fiet Nafzger die enkele muziekstukken zal spelen op bijzondere blaasinstrumenten. Iedereen die geïnteresseerd is wordt van harte uitgenodigd om aan beide of aan één van de activiteiten deel te nemen.

De avond vindt plaats in De Rank aan de Lupinestraat 11. Vanaf 17.30 iuur is er een inloop voor de Bijbelse maaltijd. Om 20.00 uur start de Bijbelquiz. De kosten voor de maaltijd zijn € 5,00. Koffie en thee zijn gratis. Overige consumpties € 1,00. Opgave bij: d.frequin@kpnmail.nl, hermandriezen@versatel.nl of hgvdploeg@telfort.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk