O.N.S. bezorgt over rijtuigenbuurt

O.N.S. heeft een enquête gehouden in de Rijtuigenbuurt Batau Zuid om bewoners te vragen hoe tevreden zij waren over hun wijk.  De bewoners hebben O.N.S. de volgende problemen gemeld:
 – inrichting en onderhoud openbaar groen zijn armzalig,
 – parkeeroverlast door bedrijven van buiten de buurt,
 – verkeerslawaai door uitrukkende alarmdiensten,
 – geluidshinder van de drukke verkeerswegen rondom de wijk,
 – slechte luchtkwaliteit,
 – overstromende riolering,
 – verzakte bestrating en
 – opgeschoten wortels.
Vraag 1: Bent u op de hoogte van de bovengenoemde problemen die de wijkbewoners signaleren?
Vraag 2: Wat gaat u ondernemen om aan deze problemen een einde te maken, in welke volgorde en wanneer?
Via het wijkoverleg zou de gemeente een maximale verbinding met de bewoners aangaan; voor nu en voor de toekomst van de wijk(en). Het wijkoverleg in Batau Zuid weet echter nog steeds niet hoe zij de wijkbewoners de hand moet reiken.
Vraag 3: Hoe beoordeelt u het functioneren van het wijkoverleg in Batau Zuid en welke verbeteringsacties wilt u – zonodig – ondernemen, zodat communicatie tussen gemeente en de wijkbewoners een zichtbaar en reëel begrip is, of wordt.O.N.S. concludeert dat de Rijtuigenbuurt bijzondere aandacht van de gemeente Nieuwegein behoeft. Om aandacht voor deze wijk te vragen hebben zij het college de volgende vragen gesteld:

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: