Katern

NVC Meisjes 1 opnieuw succesvol

Na tien thuis en uitwedstrijden heeft het eerste Volleybal meisjesteam MA1 van NVC dit seizoen afgesloten met een zeer verdienstelijke tweede plaats in de competitieklasse F van de Nevobo. Geen enkele wedstrijd werd verloren slechts vier keer moest met een gelijkspel genoegen worden genomen, waarvan twee keer tegen SVB uit Beesd, die dit seizoen kampioen werd met slechts 3 wedstrijdpunten meer.

De laatste wedstrijd, die jl. zaterdag in de sporthal in Vianen tegen de meisjes van Servia werd gespeeld, werd afgesloten met een gelijkspel ( 2-2 ). Eén van de speelsters van NVC moest geblesseerd de wedstrijd staken en teleurgesteld vanaf de reservebank de wedstrijd volgen.

Volleybal teams bestaan uit zes speelsters, dit team, een groep vriendinnnen, kent door groot enthousiasme, elf speelsters, die tijdens de wedstrijden gewisseld worden, zodat ze allemaal kunnen spelen. De wekelijkse trainingen onder leiding van de twee trainer/coaches in de sporthal Merwestein, werden trouw bezocht, waardoor het hoge niveau gehandhaafd bleef. Ook de supporters lieten zich niet onbetuigd, een grote groep was bij elke wedstrijd aanwezig, om met hun aanwezigheid de speelsters aan te moedigen. Ook spelers en speelsters van andere NVC teams waren vaak aanwezig, om te genieten van het spel van dit jeugdige team.

De verwachting is, dat in het nieuwe seizoen het team compleet blijft en dat daarmee gestreefd wordt om het kampioenschap in deze klasse te behalen. In het vorig seizoen mochten ze zich kampioen noemen, wat deze keer dus net niet is gelukt.

Het eerste Meisjesteam van Vollebalvereniging NVC uit Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren