NLdoet ook in Nieuwegein

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van ons land. Ook in de gemeente Nieuwegein doen verschillende maatschappelijke organisaties, bedrijven, scholen en natuurlijk vrijwilligers mee aan dit prachtige landelijke project.

Voor maatschappelijke organisaties is NLdoet een unieke gelegenheid om mensen enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk. Mensen die meedoen helpen uw organisatie om een klus te klaren. De klussen zijn er in alle soorten en maten. Van het opknappen van een clubgebouw en het oppimpen van een schoolplein tot het organiseren van een dagje uit voor ouderen of gehandicapten.

Organisaties die nog mee willen doen met NLdoet kunnen hun klus eenvoudig aanmelden via de website van de organisatie. Het aanmelden van klussen op de website is van groot belang. Zo kunnen organisaties namelijk een financiële bijdrage aanvragen. De sluitingsdatum voor het aanvragen hiervan komt echter snel dichterbij. Dit kan nog tot 1 februari!

Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein (MOvactor) is de initiatiefnemer voor NLdoet in Nieuwegein. Samen met MaS (Maatschappelijke Stages) en stichting Samen voor Nieuwegein coördineert zij NLdoet in Nieuwegein. NLdoet wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk