Nieuwjaarsfeest voor alle Nieuwegeiners

Op maandag 6 januari 2020 wordt in Nieuwegein het nieuwe jaar ingeluid; een bijzonder jaar waarin wij 75 jaar vrijheid vieren. Samen met de gemeente organiseren DE KOM, Verbindion Nieuwegein, bibliotheek De tweede verdieping en MOvactor een feestelijk avond vol Nieuwegeins talent.

Onder anderen ‘spoken word artist’ en rapper Freez, dichter Azar Tishe, ud-speler Monir Goran, zangeres Ruth Elings en het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest zorgen voor een dynamisch programma waarin vrijheid centraal staat. Ook reikt burgemeester Frans Backhuijs traditiegetrouw de nieuwe jongerenlintjes uit. Het nieuwjaarsfeest is voor alle Nieuwegeiners, dus wees welkom!

De ‘winnaars’ van het jongerenlintje 2018

Het zaalprogramma start om 19.30 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden tot 31 december via nieuwjaarsfeest@dekom.nl o.v.v. van het aantal personen.

Vanaf 20.30 uur is iedereen welkom zonder aanmelding om te proosten op het nieuwe jaar. Onder het genot van een glaasje bubbels kan er gedanst worden op de muziek van de band Dancing Barefoot, aanmelden hiervoor is niet noodzakelijk.

Het nieuwjaarsfeest wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Nieuwegein, MOvactor, bibliotheek De tweede verdieping, Verbindion Nieuwegein en DE KOM, stadstheater en kunstencentrum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren