Katern

Nieuwjaarsborrel kost gemeente 10.000 euro

Traditioneel houdt iedere gemeente voor haar inwoners een nieuwjaarsreceptie. Ook de gemeente Nieuwegein houdt de borrel jaarlijks. Dit jaar vind de bijeenkomst in De Kom en wordt het feest gevierd samen met de bibliotheek ‘De Tweede Verdieping’, MOvactor (voorheen Stichting Welzijn), Stadstheater en kunstencentrum DE KOM en de Wereldwinkel. Op 6 januari aanstaande is iedereen welkom om te proosten op het nieuwe jaar.

De kosten die de gemeente maakt voor de receptie is dit jaar 10.000 euro dat is 3.000 euro duurder dan in 2013 maar weer 10.000 euro goedkoper dan in 2011. Wat de totale kosten zijn voor de receptie is niet bekend op de redactie.

Het geld dat de gemeente beschikbaar stelt zal onder meer besteed worden aan zaalhuur, personeelskosten, catering en het drukken en versturen van de uitnodigingen. De nieuwjaarsborrel, die overigens Live wordt uitgezonden door De Digitale Stad Nieuwegein, is voor iedereen vrij toegankelijk. Alleen voor het zaalprogramma dien je je aan te melden via nieuwjaarsbijeenkomst@dekom.nl. Jaarlijks komen rond de 1000 inwoners handjes schudden. De live uitzending begint maandag 6 januari om ongeveer 18.50 uur en duurt tot 20.30 uur. Bookmark alvast deze pagina.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk