Nieuwjaars-Bachconcert in de Dorpskerk in Jutphaas

Onder de titel “De beste wensen van Bach!” wordt er op zondag 12 januari een kamermuziekconcert georganiseerd in de Dorpskerk aan de Nedereindseweg in Nieuwegein.

Het concert wordt gegeven door het Gheyn Consort, een ensemble dat naast een vaste kern werkt met gastmusici. Deze keer bestaat het ensemble uit Fiet Nafzger en Els Althuizen (blokfluit), Annoesjka Cabo en Arwen Terlou (viool), Amerentia van der Kooij (altviool), Matthias Naegele (cello) en Arno van Wijk (klavecimbel).

Op het programma staat muziek van de grootste componist die ooit geleefd heeft: Johann Sebastian Bach, zoals de Ouverture in g-moll, een triosonate en het Klavecimbelconcert in F, een bewerking van het Brandenburgse concert nr. 4.

De Dorpskerk in Jutphaas is vanwege haar intieme karakter en goede akoestiek zeer geschikt voor muziek in kleinere bezettingen, zoals kamermuziek en muziek voor kleine(re) vocale ensembles. Het concert begint om 16.00 uur en de entree is € 10,00. Kaartverkoop aan de kassa.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren