Nieuwegeinse wint weer diverse prestigieuze prijzen met haar tatoeëer kunst

De 25-jarige Shannon Romijn uit Nieuwegein is weer in de prijzen gevallen met haar tatoeëer kunst. Shannon heeft haar winkeltje aan huis in de wijk Galecop aan de Herman Heijermanshove en timmert aardig aan de weg. In 2016 won ze al diverse prestigieuze prijzen in Finland en in 2017 was het eveneens raak in het Finse Jyväskylä tijdens het JKL Tattoo Convention.

Dit jaar spande de Nieuwegeinse de kroon op het vierde JKL Tattoo Convention in Finland met maar liefst vier 1e prijzen en een 2e prijs, in een categorie waar ze ook al eerder de 1e prijs mee heeft gehaald.

De prijzen

In april dit jaar won de Nieuwegeinse, die haar Tatooshop Instinkt in Galecop heeft, tijdens de Sinti INK Conventie in Rijswijk ook al de prestigieuze prijs van ‘Best of Show.’ Door deze prijs werd er in de Verenigde Staten van Amerika een artikel van maar liefst twee pagina’s aan haar gewijd, welke deze week werd uitgebracht. ‘Een top prestatie voor een meisje van 25 in deze industrie’ aldus een trotse moeder. Shannon gaat in mei 2019 als gast tattooartist werken in America bij o.a. Sarah Miller in Pittsburgh en Rudy Hetzer in Dallas.

Een trotse Shannon met het tijdschrift uit Amerika

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren