Nieuwegeinse flink in de prijzen vanwege haar tatoeëer kunst

De 23-jarige Shannon Romijn uit Nieuwegein is weer in de prijzen gevallen met haar tatoeëer kunst. Shannon heeft haar winkeltje aan huis in de wijk Galecop aan de Herman Heijermanshove en timmert aardig aan de weg.

Verleden jaar viel ze al in de prijzen tijdens een wedstrijd in Finland, ook afgelopen weekend was het daar weer raak tijdens het JKL Tattoo Convention in Jyväskylä. De eerste dag pakte ze al direct drie prijzen. Shannon: ‘De klant wilde graag een portret van Salavador Dali en hiervoor mocht ik, na een unanieme beslissing van de jury, niet alleen de 1e prijs voor ‘Best Realistic’ maar ook de “Best of Day’ Award  in ontvangst nemen.’ Voor een andere klant had de Nieuwegeinse een ‘Ganesha’ op haar onderarm gezet en ook hiervoor mocht Shannon naar het podium om de 2e prijs voor ‘Black & Grey’ op te halen.

Naast de prijzen van afgelopen weekend behaalde Shannon eerder dit jaar ook in Nederland enkele prijzen. Op 15 april kreeg ze de “Best of Day’ Award na het maken van een portret van Pablo Escobar op het bovenbeen van Eric Steenbeek.

Nog geen twee weken later nam ze deel aan de conventie in Hulst waar ze op de eerste dag de 1e prijs voor ‘Best of Portrait’ en de ‘Best of Day’ Award ontving voor haar portret van Al Capone op hetzelfde been als waar Pablo Escobar de week ervoor was getatoeëerd. Op de tweede dag van deze conventie tatoeëerde Shannon een foto van een grootvader van iemand. De foto was één van de weinige foto’s die de klant heeft van zijn grootvader. Het is een foto die is genomen op de kermis na de Tweede Wereldoorlog. Zijn opa kwam uit de kazerne en onderweg naar huis ging hij op de kermis naar de schiettent. Destijds kreeg je, mocht je de Bullseye raken, een foto gemaakt vanuit dat oogpunt als prijs. Shannon: ‘Het was een lastige foto door de kwaliteit van de foto. Met deze tatoeage won Shannon de 2e prijs voor ‘Black & Grey.’

In augustus gaat Shannon deelnemen aan een conventie in Frankrijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren