Nieuwegeinse wint prestigieuze Tattoo prijs in Finland

Tijdens de tweede JKL Tattoo Convention in Jyväskylä in Finland heeft de Nieuwegeinse Shannon Romijn afgelopen zomer twee prijzen in de wacht gesleept. Een 3e prijs was er voor de categorie ‘Big Colour’ en een 1e plaats voor de categorie ‘Best Crazy.’ Binnen Tattoo wereld is de jaarlijkse conventie in Finland belangrijk. Volgend jaar gaat Romijn ook weer naar Finland, voor hopelijk opnieuw een Tattoo prijs. Binnenkort reist ze af naar Zweden, daar ontmoet ze dan haar grote voorbeeld: Carlos Torres.

Shannon heeft haar winkeltje aan huis in de wijk Galecop aan de Herman Heijermanshove. Deze is zeven dagen in de week open, alleen op afspraak. Zij is dolgelukkig met haar prijzen want zoals ze zegt: ‘Ik ben nu twee jaar bezig en ik word gelukkig steeds bekender. Het krijgen van de prijzen helpt ook mee.’ Ook op het Tattoo platform heeft de Nieuwegeinse een eervolle vermelding. Haar Tattoo shop is door de GGD goedgekeurd.

Shannon staat onder andere bekend om haar portretten. Elk ontwerp die zij met liefde en geduld maakt is een lust voor het oog. Al vanaf kinds af aan is Shannon bezig met tekenen en dat is te zien. Vroeger wist ze niet zo goed wat ze uiteindelijk met haar talent moest gaan doen maar dat is meer dan goed gekomen.

Op haar 13e wist Shannon wat ze wilde, en liep de ene naar de andere tattoo shop langs om te vragen of ze opgeleid kon gaan worden maar iedereen vond haar te jong. Toch kwam ze in aanraking met artiesten die haar tips gaven en uiteindelijk heeft ze zichzelf opgeleid tot een volwaardig artiest. Naast het feit dat portretten zetten haar absolute specialiteit is, voelt ze zich thuis in allerlei stijlen zoals: realisme, lettering, color en black & grey.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk