Nieuwegeinse Match tijdens de Beursvloer Nieuwegein in de finale

Tijdens NLmatcht werden in de afgelopen 39 dagen duizenden maatschappelijke matches gemaakt door heel Nederland. Ook in Nieuwegein werd tijdens de Beursvloer op donderdag 17 november jl. 103  matches gemaakt met een waarde van maar liefst 278.377 euro. Een match is een concrete afspraak tot samenwerking tussen een bedrijf en een maatschappelijke organisatie. Het bedrijf schenkt kennis, tijd, expertise, handjes, goederen, faciliteiten, publiciteit of contacten. In het groot of in het klein. De gemiddelde waarde van een match ligt rond de 1000 euro.

Bijzonder dit jaar is dat ‘Samen voor Nieuwegein’ meedingt naar de Award voor de ‘Mooiste Match 2016’ tijdens de landelijke actie van NLmatcht. Vanuit de Nieuwegeinse Beursvloer mocht ‘Samen voor Nieuwegein’ één match uitkiezen voor de verkiezing voor de mooiste match van Nederland. Vandaag heeft ‘Samen voor Nieuwegein’ te horen gekregen dat de match die in Nieuwegein is gemaakt behoord tot één van de zeven finalisten.

Volgens de jury, wethouder Johan Gadella, Laura Goverts van Ordina en voorzitter van Samen voor Nieuwegein Dorathé van Doorn, was er één match die eruit sprong in Nieuwegein. Dat was de match tussen het comité 4 en 5 mei en Dagmar van Amerongen van Power2creatives. Ook de landelijke jury van NLmatcht was onder de indruk van deze match.

De NLmatcht Award voor de ‘Mooiste Match’ wordt uitgereikt op 6 december 2016 tijdens het Congres ‘Sociaal ondernemen loont’, in Den Haag.

beursvloer2016

Op de foto Dagmar van Amerongen van Power2creatives en de leden van het comité 4 en 5 mei.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk