Katern

Nieuwegeinse in EK team van de UEFA na behalen EK titel

De in Nieuwegein geboren keepster Sari van Veenendaal maakt deel uit van het team van het EK vrouwenvoetbal, dat heeft de UEFA vandaag heeft samengesteld uit speelster van alle landen die mee hebben gedaan aan het EK 2017.

Naast de Nieuwegeinse zijn er nog vier voetbalsters van Oranje geselecteerd: Lieke Martens, zondag al verkozen als beste speelster op de Europese eindronde, verdedigster Anouk Dekker en middenvelders Jackie Groenen en Sherida Spitse.

Vivianne Miedema hoort volgens de Europese voetbalbond niet bij de beste elf speelsters van het EK. De aanvalster scoorde zondag twee keer in de finale tegen Denemarken (4-2).

Team van EK: Van Veenendaal (Nederland); Bronze (Engeland), Dekker (Nederland), Houghton (Engeland) en Aschauer (Oostenrijk); Nielsen (Denemarken), Spitse (Nederland), Groenen (Nederland) en Martens (Nederland); Harder (Denemarken) en Taylor (Engeland).

Sari van Veenendaal neemt de medaille in ontvangst na het behalen van de Europese titel

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren