Nieuwegeinse doet mee met ‘Sterren op het Doek’ van Omroep MAX

De Nieuwegeinse Floor Heijmans (42) is dinsdag 15 oktober aanstaande te zien in het TV programma van Omroep MAX ‘Sterren op het Doek.’ De gast is dan Bibian Mentel. Floor voltooide In België zowel de opleiding klassiek animatiefilm als klassieke kunstopleiding model en portret. Aan de Nijverheidskade 15 heeft zij haar eigen Studio Ink. Het TV programma is 15 oktober te zien op NPO 2 en begint om 20.25 uur.

Floor: ‘Meedoen aan ‘Sterren op het Doek’ is weer een droom die werkelijkheid is geworden! Ik had de eer om Bibian Mentel te portretteren. Zelden heb ik iemand ontmoet die kracht en zacht tot zo’n indrukwekkende balans meester is.’

Dat het leven niet altijd meezit, weet paralympisch snowboarder Bibian Mentel als geen ander. Toch blijft ze altijd goedlachs. Özcan Akyol praat bij haar thuis over haar enorme gedrevenheid om te leven en over de doelen die ze zichzelf stelt. Tegelijkertijd gaan drie kunstenaars aan de slag om Bibian te portretteren.

Over Sterren op het Doek
Verschillende prominenten geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders én de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Na afloop kiest de geportretteerde één schilderij uit en de twee overgebleven schilderijen worden geveild.

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het einde van de aflevering van Sterren op het Doek mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via deze veilingsite.

Op de foto: Floor Heijmans en Bibian Mentel

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren