Nieuwegeinse band ‘Change’ op Galepop VII Festival

Op zaterdagavond 2 april aanstaande wordt voor de 7de keer het Galepopfestival georganiseerd. Drie regionale bands zorgen weer voor een sfeervolle avond met popmuziek uit de jaren 80. Blue Monday opent om 21.00 uur het festival met de meest bekende covers van de band Supertramp. Voor het eerst op Galepop de band Change. Op Galepop VII zal de band voornamelijk uptempo disco en rock repertoire spelen waarbij oude én nieuwe klassiekers worden gecombineerd. Met de komst van Change hoopt de organisatie vooral ook de aandacht van nieuw, jong publiek voor het festival te trekken.
Out of Time verzorgt, evenals in alle vorige edities, de slotact. De band speelt nieuw Nederlands repertoire met covers van Doe Maar, De Dijk, Van Dik Hout en Polle Eduard. Aan het slot van hun optreden zullen de bekende rocknummers van de band niet ontbreken. Plaats: Sporthal Galecop aan de Aert de Gelderhage 7 in Nieuwegein. De zaal is vanaf 20:00 uur open. Toegang: €10,00. Kaarten zijn te bestellen bij de organisatie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: