Nieuwegeinse Amber de Bie (16) doet mee aan Miss Teen Utrecht

Wie wordt de mooiste Teen van Nederland? Dat zal later dit jaar bekend worden gemaakt. Eerst moeten de provincies ‘hun’ Teen kiezen om uiteindelijk alle provinciale Teens af te vaardigen naar de landelijke finale. Voor Nieuwegein doet de 16-jarige Amber de Bie mee.

Je kan stemmen tot en met zaterdag 26 februari 2022 23.59! De voting telt voor 10% mee in het eindoordeel van de jury. Daarnaast wint de finalist met de meeste stemmen de titel van Miss Popularity of Utrecht 2022. De uitslag wordt tijdens de finale bekend gemaakt!

De 16-jarige Amber woont in Nieuwegein en doet aan hockey. Momenteel zit ze in het examenjaar van de MAVO. Hierna wil zij graag doorstromen naar Havo, en daarna een HBO evenementen studie volgen om uiteindelijk later een eigen bedrijfje in de evenementensector te hebben.

Hoe ben je er toe gekomen om mee te doen aan deze verkiezing?
‘Ik zat op school in mijn biologieles en ik kreeg een DM (redactie: persoonlijk bericht) van Quinty Hilgers, zij vertelde mij dat ze dit jaar scout is voor Miss Teen of Utrecht en dat mijn Instagram pagina haar meteen aansprak. Ik mocht dus, als ik dat zou willen, meteen door naar de casting in Mijdrecht, en dat wilde ik natuurlijk super graag!’’

‘Na alle voorstelrondes ging iedereen weer naar huis om te wachten tot de uitslag die online plaats zou vinden. En tot mijn grote verbazing werd ik al eerste genoemd en was ik een van de 15 finalisten van Miss Teen Of Utrecht 2022!’ aldus de Nieuwegeinse.

Wat voor boodschap heb je als Miss Teen?
‘Mijn boodschap is dat iedereen zijn/haar dromen moet volgen, wat er ook gebeurd. Zelf heb ik een jaar geleden iets vervelends meegemaakt waar ik best wel veel last van heb gehad. ik ben er nu best wel bovenop gekomen, maar het blijft lastig. Nu wil ik graag aan jonge meiden meegeven dat als er iets is gebeurd in je leven, iets groots maar ook iets kleins, blijf altijd achter je dromen aan gaan want dan kom je er wel! Blijf in jezelf geloven en maak waar, waar jij van droomt.’

Stemmen op Amber de Bie uit Nieuwegein
Afgelopen maandag is het stemmen begonnen, dit telt voor 10% mee voor de uiteindelijke uitslag. De grote finale is op donderdag 27 februari aanstaande. Amber: ‘Ik vind het heel spannend hoe deze stemming gaat verlopen. Het zegt gelijk hoe je in de groep staat met de andere meiden. Ik hoop dat veel Nieuwegeiners op mij gaan stemmen.’

Momenteel staat de Amber de Bie op de achtste plek in de tussenstand met 33 stemmen. De tussenstand wordt hier regelmatig bijgewerkt. Zelf stemmen op de Nieuwegeinse? Kijk hier hoe je dat kunt doen. Let wel op iedere stem kost 1,10.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk