De Doe Mee Markt, dé plek met informatie over meedoen in Nieuwegein

Steeds meer mensen zien de rekeningen steeds verder oplopen, terwijl hun inkomen gelijk blijft. Vooral voor mensen met een krappe beurs wordt het steeds moeilijker om rond te komen. Daarom wil de gemeente Nieuwegein inwoners informeren over de verschillende regelingen die er zijn als je geldzorgen hebt. Op zaterdag 15 oktober kunnen inwoners van 11.00 uur tot 14.00 uur terecht tijdens de Doe Mee Markt op het Muntplein in Nieuwegein.

Op de Doe Mee Markt kunnen inwoners informatie krijgen over zaken als het Energieloket, de Stadspas, Schuldhulpverlening en het Servicepunt. Stel jouw vragen over allerlei zaken op de informatiemarkt. Gemeente Nieuwegein, Stadspas, energiecoaches, Werk en Inkomen Lekstroom, Santé Partners, Movactor, positieve gezondheid, Buurtplein Batau en het MuntPunt staan klaar om alle vragen te beantwoorden!

Voor kinderen is er genoeg leuks te doen: kom happy stones beschilderen, geniet van dansoptredens en doe mee met een drumworkshop. Om 13.45 uur start de muzikale wandeling naar Cultuurcentrum de Partner voor het Festival Op de Hoek. Daar is nog veel meer leuks te beleven voor jong en oud.

Gemeente Nieuwegein organiseert deze markt samen met Stadspas, energiecoaches, Werk en Inkomen Lekstroom, Santé Partners, Movactor, positieve gezondheid, Buurtplein Batau en het MuntPunt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk