Katern

Nieuwegeins Kamerkoor zoekt zangers/zangeressen

Na een periode van stabiliteit in het ledenbestand, zijn er bij het ‘Nieuwegeins Kamerkoor’ een aantal vacatures ontstaan. Er is momenteel plaats voor twee bassen, twee alten en een hoge sopraan. Ze zoeken zangers/zangeressen die koorervaring hebben, bij voorkeur in een kamerkoor. Het repertoire van het Nieuwegeins Kamerkoor bestaat uit klassieke meerstemmige muziek van de middeleeuwen tot en met de 20e eeuw. Er worden regelmatig concerten gegeven waarbij gebruik gemaakt wordt van begeleiding in de vorm van orgel, piano, strijkersensembles e.d.. Tevens worden er regelmatig solisten uitgenodigd.

Zingen in het Nieuwegeins Kamerkoor betekent vooral enthousiast muziek maken in een tamelijk kleine kring van mensen (20 zangers en zangeressen), die zich door de liefde voor muziek verbonden voelen. Er word iedere week in theater & kunstcentrum ‘De Kom’ te Nieuwegein gerepeteerd en wel op maandagavond van 20.15 tot 22.30 uur. U bent van harte uitgenodigd kennis te maken met het Nieuwegeins Kamerkoor op een repetitieavond door te luisteren, mee te zingen etc.

Voor nadere informatie kunt u bellen met: Berny Oude Kempers (tel: 030 – 60 676 26 of 06 – 51 7172 17). Op zondag 25 mei om 15.30 uur geeft het koor een concert in de Barbarakerk te Nieuwegein/Vreeswijk. Een mooie gelegenheid om kennis te maken!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk