Nieuwegeiner Zamir A. langer vast vanwege verdenking moord op studente Laura Korsman

Het voorarrest van de 31-jarige man uit Nieuwegein die ervan wordt verdacht verpleegstudente Laura Korsman (24) uit Werkendam op 11 juli te hebben gedood, is met twee maanden verlengd.

De verdachte, ook wel bekend onder de naam DJ Sam heet in werkelijkheid Zamir A. Zamir was ook betrokken bij de inmiddels opgedoekte Brotherhood Catervarius uit Benschop.

Zamir A.
De Nieuwegeiner had een verbod om zijn ex-vriendin Laura op te zoeken en bij haar in de straat te komen, omdat hij haar na het verbreken van de relatie bleef lastigvallen en bedreigen. De twee hadden elkaar leren kennen in het uitgaansleven in Utrecht. Eerder had Zamir al enkele dagen in de cel gezeten vanwege het lastigvallen van Laura Korsman. Nadien kreeg zij een alarmknop om de politie te waarschuwen als haar ex haar toch weer zou lastigvallen.

In de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 juli negeerde de verdachte vermoedelijk dat verbod. Laura werd dood in haar studentenhuis aan de Bosboomstraat in Utrecht gevonden. Een dag later werd Zamir A. in Nieuwegein op de Fagotlaan in de wijk Zuilenstein na een achtervolging opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de dood op van Laura Korsman. Sindsdien zit de Nieuwegeiner vast.

De politie tijdens de arrestatie op de Fagotlaan in Nieuwegein

One thought on “Nieuwegeiner Zamir A. langer vast vanwege verdenking moord op studente Laura Korsman

  1. John

    Hij is natuurlijk een verwarde man met een trauma?
    Volgens mij is het een gevaarlijke moordenaar ,die echt niet vrij mag rondlopen.
    Zet hem in de cel voor een flink aantal jaren en daarna het land uit als o gewenste vreemdeling

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren