De van moord verdachte Nieuwegeiner Sam G. getraumatiseerd door ontvoering

Sam G., die verdacht wordt van de moord op Laura Korsman, was betrokken bij de inmiddels opgedoekte Brotherhood Catervarius uit Benschop.

De leden van de beruchte bende stonden vorig jaar terecht voor een zeer  gewelddadige woningoverval in Lopikerkapel en ontvoering en mishandeling van Sam G. Een advocaat die destijds een van de verdachten verdedigde, bevestigt dat Sam G. destijds betrokken was bij de zaak.

Sam G.

URINE DRINKEN
Bendeleden beschermden Sam G. destijds tijdens optredens op latinfeesten. De leden van Catervarius haalden G. op bij zijn oma in Nieuwegein om zogenaamd naar een optreden te gaan. Maar in plaats daarvan reden ze met de toen 29-jarige dj naar een loods in Benschop waar de bende geregeld bij elkaar kwam.

Hij werd achter een tafel gezet en moest urine drinken. Ook kreeg hij harde klappen op zijn hoofd en kreeg hij een pistool op zijn knie. Er werd daarnaast gedreigd zijn voet af te hakken als hij geen 1000 euro zou betalen.

THERAPIE
Sam G. was destijds bij de inhoudelijke behandeling van de zaak niet aanwezig. Hij was bang en zat ondergedoken. Wel liet hij een slachtofferverklaring voorlezen. “Ik werd wakker in het ziekenhuis met enorme pijn. Ik durfde nergens heen. Ik was hard op weg succesvol dj te worden.”

“Ik had nachtmerries. Deze dag zal ik nooit vergeten. Het had een mooie avond moeten worden. Wat ik meemaakte is zo heftig. Ik nam in mijn hoofd afscheid. Ik ben vernederd. Ik moest urine drinken. Vertrouwen in de mensheid is weg. Ben bang omdat ik aangifte durfde doen. Heb therapie, wilde dood”, aldus de man.

In een artikel van de website Misdaadjournalist.nl staat dat Sam G. een posttraumatische-stressstoornis heeft. Hij heeft ook therapie voor zijn traumatische ervaringen.

2 thoughts on “De van moord verdachte Nieuwegeiner Sam G. getraumatiseerd door ontvoering

  1. John

    Bestaan er nog wel criminelen?
    Wordt iedere crimineel nu een verward persoon genoemd?

    1. Richard

      Dat heb je goed John ook al is hij ontvoerd geweest of wat dan ook heeft hij nog niet het recht om een meid van 24 van het leven te beroven

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren