Nieuwegeiner wint reischeque van 25.000 euro

Thom van Rijckevorsel uit Nieuwegein mocht afgelopen zondag een reischeque ter waarde van 25.000 euro in ontvangst nemen. Hiermee kan hij in de komende drie jaar onder andere naar zijn droombestemming Zuid-Afrika vliegen.

De 33-jarige van Rijckevorsel werd met een smoes door reisbureaumanager Shirley Beljaard naar reisbureau Arke op Cityplaza gelokt. Thom zou tweede zijn geworden bij een winactie. Samen met zijn hoogzwangere vriendin Rosanne Adema stapte hij over de drempel van het reisbureau.

Het eerste wat hen opviel was een camera en een heleboel mensen in de winkel die wel heel erg blij keken. Toch was de verrassing groot toen Beljaard vertelde dat er geen tweede prijs was, maar dat hij de winnaar was van de vakantiebucketlistactie en een cheque had gewonnen ter waarde van 25.000 euro. Pas toen de cheque werd overhandigd drong het echt tot het stel door.

Thom en Rosanne hadden van de actie gehoord toen zij in juni op vakantie gingen naar Cuba. Ze gingen nog snel op reis voordat er vanwege de zwangerschap niet meer gevlogen mocht worden. De flyer van de bucketlist lag ruim twee maanden in een la, maar tijdens de oriëntatie van de wintersport werd hij toch maar even ingevuld en meegenomen naar de winkel. Thom: “Ik win eigenlijk nooit iets, maar wilde toch een poging wagen.”

Zuid-Afrika, China, de Verenigde Staten, Hong Kong en India belandden in hun top vijf. Ze vulden bewust bestemmingen van Arke in en zorgden voor een extra netjes handschrift. “Ik zei nog: netjes schrijven want dat handschrift van Thom is niet te lezen,” vertelt Rosanne. Zodra de kleine is geboren, gaan ze verder nadenken over de te boeken reizen. Zuid-Afrika staat in ieder geval op één.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk