De PvdA keukentafel in Galecop

De keukentafel is de plaats waar in een huishouden de belangrijke gesprekken plaatsvinden, meningen worden uitgewisseld en beslissingen worden genomen. Met zo’n keukentafel willen wij naar de kiezers toe gaan. Zaterdag 19 oktober aanstaande staat de PvdA Nieuwegin op Winkelcentrum Galecop. Dit is van 11.00 uur tot 12.45 uur.

De Partij van de Arbeid bezoekt sinds juli de wijken van Nieuwegein om met de bewoners te praten over wat er leeft. De Partij wil duidelijk maken wat zij zelf in de gemeenteraad voor Nieuwegein in de afgelopen 4 jaar heeft gedaan. Daarnaast wil de Partij graag horen wat de bewoners voor de komende vier jaar belangrijk vinden. Dat gebeurt door een gesprek aan de keukentafel. Met een kop koffie en een koekje.

In de wijk zal een keukentafel worden neergezet en kunnen voorbijgangers een praatje maken met de raadsleden en vrijwilligers van de PvdA. Gewapend met een lijst met vragen, een overzicht van wat de PvdA voor Galecop heeft gedaan, koffie met koeken en een gitaar staan de PvdA leden passanten te woord.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren