Katern

Nieuwegeiner Rob Toft loopt samen met dochter de Alpe d’Huzes 2019

Aangestoken door het enthousiasme van zijn dochter Jennifer, gaat de Nieuwegeiner Rob Toft in juni nu ook meedoen aan de Alpe d’Huzes. Deze tocht langs de 21 bochten van de Franse Alpe d’Huez kan je per fiets, hardlopend of lopend uitvoeren. Rob en Jennifer doen dit beiden lopend. De opbrengst van dit evenement, dat voor de 14e keer wordt gehouden, gaat naar onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Om überhaupt aan het evenement mee te mogen doen, moeten alle deelnemers minimaal € 2.500,– inleggen. Dochter Jennifer heeft dit sponsorbedrag al bij elkaar, maar Rob Toft is nog op zoek naar sponsors. Wil jij graag dat kanker de wereld uitgaat, steun dan Rob Toft voor zijn Alpe d’Huzes tocht.

Rob Toft

Rob Toft met dochter Jennifer

Samen naar de top
‘Jennifer, woonachtig in IJsselstein, besloot al in november 2018 mee te doen aan Alpe d’Huzes’, vertelt Rob Toft. ‘Omdat ik graag actief bezig ben, vergezelde ik haar regelmatig bij haar wekelijkse trainingen. Langzaamaan ontstond toen het idee om ook mee te doen. Helaas zijn er ook binnen onze familie en vriendenkring mensen aan kanker overleden zijn en een aantal die er op dit moment tegen vechten. Door de Alpe d’Huez te beklimmen heb je echt het idee dat je meewerkt aan de strijd tegen kanker. En wat is mooier om dit samen met je dochter te doen. En bij de top staat 6 juni een deel van de familie op ons te wachten. Geweldig.’

Over de Alpe d’Huzes
Alpe d’Huzes is een uniek sportief evenement op de eerste donderdag van juni. Hierbij wordt mogelijk geld ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni. Het maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. In 2019 worden voor de veertiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk