Nieuwegein zet inwoners in het zonnetje

Vijfentwintig actieve Nieuwegeiners ontvangen vrijdagmiddag 18 december tussen 16.30 en 17.30 uur als blijk van waardering uit handen van wethouder Hans Adriani en wethouder Martijn Stekelenburg het boekje ‘Met elkaar, voor elkaar’. Een verzameling van verhalen van Nieuwegeiners die zich inzetten voor hun buurt, hun naasten en/of kwetsbaren.

Het boekje bestaat uit een bundeling van een aantal verhalen van de Nieuwegeiners die bijdragen aan een Nieuwegeinse samenleving met elkaar, voor elkaar. Een samenleving die draait om zelf initiatief nemen en in actie komen, van elkaar leren, hulp vragen en hulp bieden. De uitdaging die Nieuwegein aangaat en uitvoert met de hulp en inzet van al haar inwoners: jong, oud, man, vrouw, mensen met en zonder beperking, vrijwilligers en professionals.

Johan Nebbeling interviewt en fotografeert Nieuwegeiners die zich inzetten voor hun buurt, hun naasten en/of kwetsbaren en het huis aan huis blad de Molenkruier publiceert deze interviews iedere twee weken. Het boekje is het initiatief van de gemeente Nieuwegein. Het is vormgegeven door Anneloes Ontwerpt en gedrukt door De Lekstroom Griffioen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren