Nieuwegein genomineerd voor gemeente van het jaar

De gemeente Nieuwegein is één van de genomineerden voor de titel ‘Gemeente van het Jaar’ 2011. Per provincie zijn drie gemeenten genomineerd. Voor de provincie Utrecht zijn ook Amersfoort en Utrecht genomineerd. Burgemeester Frans Backhuijs is trots op de nominatie: "Voor alle Nieuwegeners is dit het bewijs dat de kwaliteiten van de stad worden erkend. Een felicitatie waard!"
‘Gemeente van het Jaar’ 2011 is een grootschalig burgeronderzoek van Q&A Research & Consultancy, waarbij inwoners van alle Nederlandse gemeenten hun mening geven over tal van aspecten die zij belangrijk vinden in hun gemeente. Vorig jaar waren er ruim 67.000 deelnemers. De uitslag van de verkiezing is gebaseerd op het gemiddelde cijfer dat de gemeente scoort op tien verschillende thema’s, zoals: ‘veiligheid’, ‘dienstverlening gemeente’, ‘schoon & Groen’ en ‘werken & wonen’.
Naast de titel ‘Gemeente van het Jaar’ 2011 zijn er per provincie en per categorie prijzen te behalen. Op 30 mei worden de winnaars van de tien verschillende categorieën, de provincies en de overall winnaar bekendgemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk