Nieuwegein ‘Beste stad van Nederland’ ?

De publieke omroepen gaan op 20 december in een live televisieprogramma bepalen wie zich de beste stad van Nederland mag noemen. Ook Nieuwegein doet hier aan mee, burgemeester Cor de Vos zal Nieuwegein vertegenwoordigen.

Aanleiding van het programma is het komend gekozen burgemeesterschap. De burgemeesters van de gemeentes en partners worden uitgenodigd bij de live-uitzending.

Naast de prijs voor de ‘beste stad’ en de beste burgemeester, zullen er ook prijzen uitgereikt worden voor de sportiefste, veiligste, schoonste en meest culturele stad van Nederland. Ook publiek uit Nieuwegein is welkom. Wij, als redactie van De Digitale Stad Nieuwegein, beraden ons over waarom Nieuwegein het zou moeten winnen. Heeft u redenen, laat het ons dan weten!

Van een inwoner uit Nieuwegein kregen wij de volgende reactie: ‘Ik zou geen redenen weten te verzinnen want men mag zich wel eens beraden of men hier überhaupt aan mee moet doen. Het getuigt van een arrogantie en misplaatst idee van eigen kunnen zie het stadscentrum debacle, de grote uitgaven voor de verkeersdrempels (2x), het niet luisteren naar mensen in de wijk die al jaren tevergeefs roepen om beleid op het gebied van veiligheid, groenbeheer e.d. De torenhoge schuldenlast die dreigt etc. etc. Schande!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk